divendres, 11 de desembre del 2015

OMBRES SONORES

Els alumnes de magisteri de la universitat   juntament amb na Jenny de fusioart estan desenvolupant un projecte d'art titulat "Ombres sonores", i la nostra classe ha tingut la sort de ser l'escollida per dur-ho endavant. Avui han vingut els alumnes de la universitat a l'escola i ens han presentat el projecte. Per començar hem anat a fusioart i hem tocat un piano gegant amb els peus mentre altres companys feien teatre d'ombres amb els cos seguint amb el moviment el so del piano. Els ha fascinat. Ens han deixat el piano i la pantalla d'ombres perquè poguem seguir treballant a fusioart.
Després hem anat al pati i ens havien preparat diferents espais per jugar amb escuma i pintura, pintar amb esponges i bombolles de sabó, fer bombolles gegants,... acompanyats de música relaxant. Han gaudit com no us podeu imaginar. Veure'ls tan feliços compensava de sobra la feinada de fer-los nets, canviar de roba, netejar baberos,... perquè s'han posat "guapos"!.
En tornar de vacances serem nosaltres els que anem a visitar-los a la universitat, ens paguen ells l'autobus. I després a l'escola haurem d'acabar el projecte treballant amb els infants a l'aula sobre el concepte d'ombres sonores. Un privilegi poder participar d'iniciatives com aquesta.

1 comentari: